Детска къща

parallax background

Детска къща предлага грижа за най-малките в уютна приятелска среда.


Сходни интереси

В Детска къща се събираме хора със сходни интереси и виждане относно грижата, социалното, емоционалното, психичното и интелектуално развитие на децата.

Щастие

В работата си с най-малките ще използваме различни методи и похвати, инициативи и игри с една единствена цел - да направим престоя на децата напълно щастлив.

Семейна среда

Целта е децата да растат в сигурна и спокойна среда, максимално доближаваща се до семейната, но в същото време осигуряваща така ценната комуникация с външния свят.

Родителско участие

Дневната програма, заниманията по интереси, менюто на децата - всичко се обсъжда с родителите, които един път в месеца взимат решение и определят цялостната месечната програма.

Работно време: от понеделник до петък 08:00 - 18:30; събота и неделя с предварително записване


Какво предлагаме?

Детска къща предлага грижа за най-малките в уютна приятелска среда. Отглеждането на децата е поверено в ръцете на млади, мотивирани специалисти с педагогически опит и монтесори квалификация. Групата е малка, така че на всяко дете да се обръща индивидуално внимание. Базата се намира в жк. Гео Милев и разполага с просторна стая за игра, учебна зала, две спални и уютна кухня. Храната се осигурява от Детска кухня “Българче”.

Свържете се с нас и заповядайте на място!
  • “Play is the work of the child.”
    - Maria Montessori
  • “Play is the highest form of research.”
    - Albert Einstein

0885 64 43 55